top of page

Afscheidsbloemen

Bloemwerk maken voor een afscheid of uitvaart is één van de meest dankbare dingen om te doen in mijn werk. Dat begint al bij het persoonlijke contact wat daar aan vooraf gaat. Ik denk namelijk met jullie mee om dit op een bijzondere en duurzame manier aan te pakken. Ook is het mogelijk om samen met mij iets te maken in mijn atelier in Utrecht. 


Bloemen als werken troostend, en het is zonde om die troost alleen op het moment van de uitvaart te voelen. Ze mogen wat mij betreft ook al vóór en vooral ná de afscheidsceremonie hun rol pakken.

 

Afscheidsbloemen kunnen verwerkt worden in de klassieke rouwstukken zoals platte boeketten en kistbedekkers. Maar denk ook vooral buiten deze kaders: mooie boeketten in vazen voor in de ruimte bij de overledene, tijdens het afscheid en in huis bij de nabestaanden. Of unieke bloemstukken voor op of rondom de kist. We kunnen samen heel specifiek de bloemen kiezen die symbool staan voor kenmerken van de overledene.

 

Ik leg uit welke bloemen je kan drogen en hoe je dat precies doet voor het mooiste resultaat, zodat je voor altijd een aandenken blijft houden.

Om het snelste contact te leggen kun je me het beste appen of bellen:
06-515 313 08

bottom of page