top of page
Suzet
Missie & Passie

Ik ben gek op mensen verblijden door hen te inspireren om meer geluk uit bloemen te halen. Ik heb ontdekt dat er twee manieren zijn waarop ik dat het liefste doe:
Enerzijds door andere bloemliefhebbers iets te leren (maken). Anderzijds door zelf bloemen een podium te geven en hun schoonheid te laten zien. Dus of je nu zelf aan de slag gaat, of alleen maar wil genieten van een bloemrijke creatie die ik voor je maak, laat me je verblijden.

Evenementen & concepten

Waar mijn hart ook van tekeergaat: het bedenken van creatieve concepten voor een specifiek event - groot of klein. Privé of zakelijk. Natuurlijk altijd met bloemen in de hoofdrol. Vaak zet ik daar de Pluktruck, mijn bakfiets vol bloemen voor in. 

Mijn manier

Zo veel mensen, zo veel wensen. En ik ben dol op zo veel mensen en zo veel wensen. Ik hou ervan om mezelf te blijven prikkelen en uit te dagen. Mijn stijl is niet in een paar termen te vangen en mijn diensten zijn lekker wisselend. Ik werk met zowel droogbloemen als verse bloemen. Ik onderneem graag alleen en werk graag samen. Ik hou van weer iets nieuws bedenken maar hecht ook waarde aan de bestaande successen. Ik weet wat ik (niet) wil maar sta ook altijd open voor nieuwe plannen en verrassende ideeën. 
                         

Bereik

Ik werk door het hele land. Ook de Pluktruck kan overal naartoe worden vervoerd. Workshops geef ik vooral in mijn atelier of bij stadstuinen in Utrecht. Wil je een workshop (of iets anders) organiseren bij jou op locatie? Ik ben benieuwd! Laten we samen kijken of dat lukt.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten! 

Florist, buitenmens, creatieveling en spring in ´t veld met liefde voor een leven vol kleur, verbinding en levendigheid.

bottom of page